tiistai 5. lokakuuta 2010

Aikamoista

Kello: 00:10
Olotila: Iha jees, nälkä
Nyt soi: Biffy Clyro - Born On a Horse



Tuntuu useesti, et tekis mieli skriivailla vaikka mitä tänne, mut aina ku alotan, ni iskee aivan tajuton tulppa päähän, enkä saa mitään aikaseks. Mut oon huomannu, että tää homma tuntuu selvästi luontevammalta, ku jättää tän kirjotushommelin päälle muutamaks tunniks ja kirjottelee aina ku jotai pulpahtaa mieleen. 

Tänään. Tänään heräsin tosiaa puol kolmelta. Aika jännä juttu - koska en oikeasti kyl pysty nukkuun niin pitkään, mitä viime yönä tuli nukuttuu. En ikinä. Venytin sit aamiaisen siihe puol neljään, ennen sitä piti koiria käyttää ulkona ja kaikkea muuta puuhattavaa. Unirytmit on siis aika upside down, haluaisin pistää ne kuntoon mut olen luultavasti liian laiska tekemään mitään vaihdoksia. Tänä yönä varmaan tulee valvottua taas iha sikana. Safkaksi tein mandariinin makusta kanaa ja riisiä - oli erittäin hyvää. Kuuden maissa istahdin tähän koneelle, laitoin radion päälle ja siinähän sitä tuli taas kaksi tuntia istuttua X-ryhmän parissa. 

Soittelin tänään kitaralla vaikka mitä. Tajusin esimerkiksi vihdoin ja viimein, miten toi Musen Plug In Babyn intro pitää ajoittaa ja alottaa. Btw se on kyllä edelleen niin vaiheessa, että saa nähdä milloin sen oikein opin soittamaan.

Sain tosiaan kaveriltani käsiini ton Kings of Leonin uuden levyn tossa viime perjantaina ja täytyy sanoa, että kyseessä on aika klassinen esimerkki albumista, mikä ei aukee heti: Aluks tuntu siltä, että ei tää levy kyl aiheuta minkäääääääääänlaisia fiiliksiä suuntaan taikka toiseen. Mutta olempa kuunnellut tuon levyn nyt sen 10 kertaa lävitse ja täytyy sanoa, että tää on parasta Kingsiä pitkästä aikaan. Pesee Only By The Nightin 10-0. Toi uus levy kuullostaa oikeasti iha Aha Shake Heartbreakilta, joka on siis jengin toinen levy. Se on vain positiivinen asia, kun en oikein tuosta neljännestä poppilevystä diggaile. :/ Eipä olis siis mikään ihme, jos seuraavat viikot mun playlistit täyttää Kiiiiings of Liaaaaaan. Kuuntelin tänään myös pitkästä aikaa Biffy Clyroa, nehän tulee keikkaileen Suomeen tässä kuussa.

Mun piti jo viime kerralla pistää tähän blogiin yks juttu, eli: koita tunnistaa alla oleva henkilö ja laita kommentti tuohon, jos tiedät kuka henkilö on kyseessä. Jos joku arvaa oikein niin annan sille jonku palkinnon.  :) (Sen voin ainaki sanoa, että se on amerikkalainen eikä oo mikää terroristi)








Mutta joo, nyt adios. Soitelkaa tai häiritkää muulla tavoin, jos haluutte kuulumisia!

4 kommenttia: