lauantai 9. lokakuuta 2010

Floating Vibes

Kello 00:10
Olotila: Erittäin muikea
Nyt soi: Julian Casablancas - Out of the Blue

Heippatirallaa. Tänään ollut oikein erinomainen päivä. Voitin nimittäin X-Ryhmän Biffy Clyro -skabasta liput niiden keikalle 24.10! Ko. keikka olis Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Nuiden keikkalippujen lisäks saan niiden levyn + tavata ennen keikkaa bändin jäsenet. Sinne saa ottaa yhden kaverin mukaan. AIJAI, meinasin oikeasti hypätä katosta läpi tai jotai ku kuulin, että voitin sen skaban. Tunnelma siis aikalailla katossa ollu tässä koko illan. :)

Tajusin myös, että Midlake ja Surfer Blood tekee hiton hyvää musiikkia. Varsinki toi jälkimmäinen, jonka oisin kyl halunnut ehkä nähdä Flow-festareil tossa elokuussa. Harmi vaan ku Ankkarock ja Editors oli samaan aikaan. :/ Mut oon huudattanu koko päivän tota Surfer Bloodin Floating Vibesii, joka on kyl mainio kappale.

Miks muuten kahvi maistuu paljo paremmalta siitä lempparikupista? Ja se maistuu tosi paskalta, jos juot sellasesta erittäin matalasta hienostelukupista, johon saa kahvia ehkä sen viidesosan verrattuna vaikka tuohon mun mukavaan Osuuspankki-kahvikuppiin. Mut nyt: join tuossa juuri pari lonkeroa ja fiilistelen IHAN ÄLYTTÖMÄN hyvän musan tahdissa. Täst Last.fm radiosteissönilt tulee nii hyvä kappalesekotus, että ahh. Nyt soi Killersin When You Were Young, muistoja tulviiiii päässäni.

Jätän tähän, moikkelis moi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti