torstai 14. lokakuuta 2010

Buen día

Kello 20:49
Olotila: Vähän väsy
Nyt soi: Kings of Leon - Talihina Sky


Tänää ollu aika kylmä päivä. Tuos pari tuntii sitte puin vaatteet päälle ja aikeissa oli lähteä pyörällä käymää salikeikka hoitamassa. Mutta kuinkas kävikään :D Ovet oli pistetty kiinni jo aikasemmin. No sitten päätinki tehä kotona vanhoja kunnon etunojapunnerruksia, nuita siis oli yhteesä 7 erilaista liikettä ja täytyy sanoo et on kyl kädet yllättävän hellänä. Sit tein viel leukoja kaiken lisäksi. Success btw.

Oon ollu koko viikon aikalailla Kings of Leonin uuden albumin vietävänä mutta tajusinpa myös, että amerikkalaisen Anberlinin uus levy on aika kovaa kamaa, ehkä paras levy mitä ne on duunannu. Tuon Dark is the Way, Light is a Placen joka biisissä on oma koukkunsa ja sit ku toista biisiä on kuunnellu tarpeeks niin huomaa, että "Ainiin tää biisikin oli aika kova". Hieno tunne btw. Ainaki ton levyn kuudes raita eli Pray Tell teki minuun suuren vaikutuksen. Miks näitä biisejä ei kuulu koskaan Suomen radiokanavilla? Sääli sinänsä. Pitää täs seuraavaks tutustua paremmin tuohon Belle & Sebastianin uuteen levyyn, jonka toi eka sinkku nyt oli ainaki iha jepa, koko levy taas on saanu ennakkoo aika ristiriitasia mielipiteitä. John Legendin & The Rootsin Wake Upin kuuntelin muutamaan otteeseen läpi ja hyvältähän toi kuullosti. :)

Mitähän muuta. Ainiin! Katsoin viime yönä leffan, joka mun ois pitäny katsastaa jo aikoja sitten. Eli Requiem for a Dream (Unelmien sielunmessu). Tosi hyvä leffa, Jared Leto on myös hyvin hyvä näyttelijä. Mielestäni PALJON parempi näyttelijänä kuin laulajana.

Ei kai tässä muuta, sauna kutsuu ja silleen!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti