keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kesäpurkitus


Jäivät Kanyen räpäytykset väliin tältä kesältä
Kello: 13.20
Olotila: Aamu-unisen kiva
Nyt soi: Hooray for Earth - Realize It's Not The Sun


Tämä kesä on vähän tämmöstä aikaa ettei kerkeä tai malta istahtaa koneen ääreen muutamaksi tunniksi kirjottelemaan, vaan mielummin tekee jotain iha muuta! Siitä on tosiaan tasan kuukausi taas ku oon viimeks tänne mitään rustaillu.

Kerron heti alkuun muutaman asian: en ollut todistamassa Flow-festareilla Kanye Westin, Ariel Pinkin, James Blaken, Destroyerin tai minkään muunkaan kovan artistin esitystä. Missasin kaikki, itse asiassa jouduin missaamaan kaikki festarit tältä kesältä. Rahatilanne on ollut sellainen, ettei minkäänlaista festaribudjettia ole edes ollut mahdollista luoda. Noh, nyt kun jälkeenpäin ajattelee niin en mä mitään katastrofaalista missannut tältä kesältä - Interpolin Euroopan kiertue ei koskaan yltänyt Suomeen asti ja The National tulee mitä luultavimmin näyttäytymään Suomessa vielä monta kertaa. Joten ei kait siinä. 

Katseet ovatkin jo sitten aivan muualla kuin viime kesässä: olen innoissani ensi syksyn Suomen keikkavieraista, näistä mainittakoon ainakin Kaiser Chiefs ja Junior Boys. Kummankin keikalle olen varannut jo liput. Niitä aion lähteä katselemaan siis todella suurella todennäköisyydellä! Helsingin Circuksessa en ole vielä ikinä käynyt, sekin tulee sitten lokakuussa katsastettua Kaiser Chiefsin keikan merkeissä.


Haluan kertoa teille vielä rakkaat lukijat yhdestä tosi kovasta bändistä, jota kukaan ei ole sen kummemmin vielä noteerannut huikeasta tän vuoden levystä huolimatta:

Kyseessä on siis bändi nimeltään Hooray for Earth. Laskiskelin, että True Loves-uutukaiselta löytyi ainakin viisi sellaista kappaletta, jotka sai ihon kananlihalle ihan ensituntumalta. Näistä iskukykyisin taisi olla tämä biisi:



Ihan kohta julkaistaan myös Kasabianin, The Kooksin ja The Drumsin uudet lätyt. DJ Shadown uuteen levyynkään ei pitäisi enää kovinkaan pitkä aika olla. Niitä odotellessa kannattaa sahata Hooray for Earthin True Lovesia kaikin voimin!

Nyt ku jälkeenpäin ajattelee niin mun "kesä" alkoi vasta heinäkuun 8. päivä. Koko kevät ja alkukesä on mennyt valtion hotellissa haahuillen, eipä siinä ole hirveästi ehtinyt muuta elämää viettämään. Mutta onneksi se on ohi nyt!


Minä lähden tästä nyt kahvin keittoon. Se on morjens, toivotaan että seuraavaan blogimerkinnän ilmestymiseen ei mene kuukauden päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti