sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kuukauden päiväthän tässä melekeen taisi pyörähtää





Cut Copy,  mun virallinen kesäfiiliksen nostattaja
Kello: 15.30
Olotila: Kiva
Nyt soi: Cut Copy - Hearts on Fire


Ainiin, tajusin juuri tänään että mullahan oli olemassa täällä tällainen pieni blogin tynkä, jota en ole tajunnut päivittää lähes kuukauteen. Noh, siihen syynä lähinnä varsin rikas siviilielämä ja muutenkin ollut tosi paljon tekemistä viime aikoina! Tämän kuukauden aikana on kerennyt tapahtua vaikka ja mitä. Esimerkiksi armeijakin saatiin vihdoin päätökseen. Se on aika hieno juttu se.

Huomenna olis tarkoitus lähteä käymään Ivalossa. Sinne pääsee täältä Kolarista bussilla oikeastaan vaan Rovaniemen kautta. Herätys aamulla olis siis ennen kuutta ja ei muuta kuin bussipysäkille marssimaan. Onnistuin vähän aikaa sitten hävittämään lompakonkin, mutta se onneks löyty. Joku rehti papparainen oli poiminut sen jalkakäytävältä talteen ja vienyt poliisiasemalle. Mitään ei ollu lompakosta hävinny, rahatkin oli kivasti kaikki tallella! Ja muuten, perjantaina esiintyis Hämeenlinnassa Manic Street Preachers! Haluaisin kovasti sinne, mutta rahatilanne on meleko huono.

Mä oon miettiny, että voisin ehkä uudistaa tätä mun blogia jollain lailla. Mielessäni kävi muun muassa ajatus, että voisin joka päivä esitellä jonku albumin mikä on mulle jollain lailla tärkeä ja mikä on tehnyt muhun vaikutuksen. Siinä sitten samalla ois kiva muistella mitä kaikkia levyjä sitä onkaan tässä viime vuosien saatossa oikein pyörittänyt.

Haluatko sinä saada kesäfiiliksen itsellesi juuri nyt? Tässä ois viis hemmetin kovaa kesälevyä kuunneltavaksi:

1. Cut Copy - In Ghost Colours (2008)




2. Vampire Weekend - Vampire Weekend (2008)




3. Foals - Total Live Forever (2010)




4. Cults - Cults (2011)




5 Wavves - King of the Beach (2010)




Tällainen päivitys sitten tällä kertaa. Aika turhaa jauhamista, mutta deal with it. Mutta teille aktiivisille lukijoille (jos sellasia edes enää on): stay tuned! Tää blogi saattaa kokea tovin kuluttua suuria muutoksia. Ensi kertaan, adios!

2 kommenttia:

  1. Uuden hyvän musiikin toivossa kuuntelinpas nuo kesälevyt ja ai että tuo vika kolahti ja kovaa! Myös Cut Copy oli positiivinen yllätys, taisin sekoittaa sen johonkin überemoisaan bändiin kun ollut sitä kohtaan ennakkoluuloja.

    Kyllä näillä kesäfiilis tulee vaikka ulkona sataakin vettä kaatamalla.

    VastaaPoista
  2. Heheh, ite pidän Cut Copya jopa ihan yhtenä 2000-luvun kovimmista bändeistä. Jos diggaat, niin suosittelen tsekkaan myös ko bändin tän vuoden Zonoscope-albumin. Siinä on sitä jotain!

    VastaaPoista