tiistai 21. kesäkuuta 2011

Tylsä tiistai on tylsä tiistai.

Wild Beasts on pop
Kello: 21.15
Olotila: Letkeä ja laiska
Nyt soi: Wild Beasts - Lion's Share


Heimoivaan. On tiistai, en oo saanu tänään juuri mitään aikaiseksi. Ei sillä, että mun pitäis näillä juhannuslomilla saadakaan mitään mullistavaa aikaseksi mut silti tunnen itseni kunnon sohvaperunaksi. Vaikka tuol onki kunnon kaatosade niin sain vähä aikaa sitten päähänpiston lähteä uimaan! Vesi oli ihan saakelin kylmää mutta kävinpä silti siellä joessa polskimassa. Nyt haluttais laittaa melekeen takkaan tuli. Mul on ikävä intin niitä hetkiä ku ulkoa hemmetin kovasta pakkasesta tultii telttaan pistään kamina kuumaksi, ai että! Voi niitä aikoja.


Sitten muihin juttuihin. Monet on kuullu varmaan tänä keväänä tapauksesta nimeltään Wild Beasts. Falsettilaulantaa, omaperäisen koukuttavia rumpuyhdistelmiä ja kaikkea muuta jännää, ya? Jep, itselle kävi niin kuin monille muillekin kävi tämän bändin kanssa. Ekat kuuntelukerrat hirvittivät, seuraavilla aloin jo päästä jyvälle ja nyt olen jo koukussa. Rehellisesti sanottuna oon kuunnellu Smother- ja Two Dancers-levyt tänään lävitse kolmeen otteeseen. Ja haluttais kuunnella vielä lisää. Smotherhan on ollut tän kevään ehdoton arvostelijoiden lellikkilevy. Kiitettäviä arvosanoja on herunut niin NME:ltä kuin Pitchforkiltakin. Yhtye vetas Joolsissa ihan mielettömän koskettavan shown hetki sitten, suosittelen tsekkaamaan:

Jos tarkkoja ollaan niin tämän videon jälkeen olin hyvin vakuuttunut siitä, että jos klikkaan Amazonista Smotherin ostopainiketta en tule tekemään todellakaan huonoa investointia!



Bon Iver kilahti tänään postilaatikkoon, SIAS tuli jo viime viikolla!
Kovassa kuuntelussa on myös ollu tän vuoden kaks kovinta pitkäsoittoa eli Arctic Monkeysin Suck it and See ja tänään virallisesti julkaisunsa saanut Bon Iverin nimikkolevy. Voin sanoa, että moneen vuoteen ei oo julkaistu näin laadukkaita albumikokonaisuuksia kuin nämä kaksi. Bon Iveristä voisin piakkoin jonkinlaista arviota rustata!

Muuttelin myös eilen hieman järjestystä huoneessa. Haluaisin tänne huoneeseen sellasen kunnollisen tietokonetuolin. Alkaa pikkuhiljaa perse puutumaan ku istuu tässä puupenkillä päivästä toiseen! Alla muutamia kuvia mun huoneesta tällä hetkellä:







Ei kai tässä sen kummempaa. Koitin osallistua tänään YleX:n välispiikkiskabaan, mutta olin ilmeisesti liian hidas. Tiedän 100% varmuudella sen vastauksen siihen, vitsit ku saisin vaan tilaisuuden päästä linjoille! Noh, ei muuta kuin huomenna uusiksi yrittämään. Huomenna koitan myös duunailla jotai tuolla ulkonaki, toivottavasti ei vaan oo yhtä sateinen ilma kuin tänään. Mut joopa joo, ei muuta kuin ensi kertaan! Mul on kaapissa hemmetin iso vesimeloni, menen syömään sen nyt pois. ->



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti