maanantai 15. marraskuuta 2010

Talviko?

Kello 18:09
Olotila: Iha jeeeeeeeeeeees!
Nyt soi: Interpol - Memory Serves


Tuntuupa tällanen 15 asteen pakkanen tosi hyytävältä näin alkutalvesta, tuntu että jäädyn tonne ulos ku kävelin töistä kotia. Eikä tääl mun huoneessakaa mikään kovin lämmin tällä hetkellä kyllä valitettavasti oo, takki pääl sais tääl sisälläki melkein olla. Tänään pitäis lähteä pelaamaan salibandya mut taidan jäädä kotia nukkumaan, koska väsyttää meleko paljon.

Radiossa soi tällä hetkellä tota uutta Disturbedia. Disturbedia ei mun korvat valitettavasti kyl enää kestä, jännää kuvitella että kuuntelin tätä paskaa joskus yläasteella iha kybällä. En kyl enää :D Mutta meikästä on tainnu tulla iha kunnon Biffy C-fani. Vuosi sitte tutustuttuani ko. bändiin en edes tajunnut miten hyvää matskua ne on tehny ENNEN tota Only Revolutions albumia - Puzzle-levy on täynnä helmiä ja varsinki toi "Who's Got A Match?" on aika täydellinen veto. Oon kuunnellu sitä tähä viikon sisään iha liikaa. Biffyn lisäks soittimessa on pyöriny Anberlin, The Smiths, Angels & Airwaves, Midlake ja Surfer Blood.

Anberlinin uus levy on yks vuoden parhaista, sanonpa vaan! Mut toi levy mikä tos kuvas esiintyy on kylläki vuodelta 2008, New Surrender.

Päätin just, että meen huomenna hiihtämään. Nyt alan oleen myös aika varma et skippaan noi salibandyhommelit tältä illalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti