keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Pakkasta ja fiiliksiä.

Kello 22:40
Olotila: vähä uninen ja nälkäki 
Nyt soi: The National - Slow Show


Tänään ollut aika jäätävä päivä. Pakkasta oli päiväl jopa KOLKYT astetta ja oon kyl päässy maistaan sitä tänää oikein kunnolla, ku pyöriny tuolla ulkona koko päivän. Aamulla oli kyllä vaikea herätä: aluks heräsin joskus vähä ennen kaheksaa, sit nukahdin uusiks ja heräsin 8:15 ja sit nukahdin taas ja heräsin vasta 8.30. Tuli vähän kiire siinä töihin, mutta onneks sain nopeesti vetastuu aamukahvit naamaa ja vaatteet päälle.

Haluan mainita, että My Chemical Romancen jätkät on kyl tehny hyvän levyn - julkkaripäivä oli siis tänään. Levy on kyl oikea nimimonsteri: Danger Days: The True Lives of The Fabulous Killjoys. Oon yllättyny, että ne on heittäny sen emoiluvinkumisen lähes kokonaan pois kappaleista ja pojat soittaa nyt iha rehellistä rokkia, josta on huomattavissa vaikutteita jopa ihan Iggy Popista Ramonesiin. Toimii kyllä ja hyvin! Kappaleet saa ennen kaikkea lisää kuunteluarvoa, ku niitä ei oo rakennettu vaa sellasten rääkykertosäkeiden varaan. Uusimman levyn avausraita on kyl loistava, Bulletproof Heart rokkaa todenteolla!

Taitaa olla jutut nyt niin, että ei tän vuoden puolella ainakaan kovin montaa huippujulkaisua oo enää julkkarilistalla odotettavissa. Mitä nyt toi maailman parhaaksi ihmiseksi itseään nimittävä Kanye West julkasee ton uuden albuminsa. Jostain syystä en oo kovin innostunu, vaikka se on saanu iha järkyttömät arvostelupisteet jokapaikassa, metacriticin keskiarvo oli eilen ainaki 98/100, joka ois vissiin joku uus ennätys.

Joten seuraava kova albumi mulle taitaakin olla sitten White Liesin kakkosalbumi Ritual, joka saa päivänvalonsa näillä näkyvin tammikuussa. Sitä odotellessa...

Syön tässä pullaa ja juon kaakaota. On aika hyvää! Ei kait tässä muuta, näkemisiin :)


Ainiin! Muutin muuten tässä järjestystäki eilen pikkusen. Tässä uutta kuvaa mun nörtteilynurkkauksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti