keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulupostaus

Kello 00.25
Olotila: Rento, letkeä  
Nyt soi: Beck - Paper Tiger 

Morjens, taas tovi vierähtäny viime blogimerkinnästä. Eipä se mitään, työt kerkes loppua tuossa viime viikonloppuna ja nyt tässä odottelen muutaman viikon kotosalla tuota intin alkamista. Toivottavasti siel joutuu oleen vaan sen puoli vuotta, ettei joudu taas vuodella lykkään nuita opiskeluja. Noh, eipä voi tietää vielä.

Jouluki on kohta! Oon plaraillu tässä viime päivät eri bändien joulukappaleita. Yllättävän monelta yhtyeeltä nuita oikeasti on ilmestyny, mutta ne on sit jääny niin pieniksi fanien inside-jutuiksi, että ei niistä kovinkaan moni loppuen lopuksi tiedä. Ja nuita biisejähän kuunnellaan VAIN jouluna, tuskin moni niitä loppuen lopuksi edes jaksaa kaivaa esiin näin pieneksi ajanjaksoksi. Mutta löysin kyllä muutaman ihan helvetin hyvän joulukappaleen. Esim. Killersiä paljon kuunnelleena en ole koskaan törmännyt oikealla olevaan kappaleeseen:


Oho toi linkzori ilmestyki toho alas. No mut niin: siis aivan käsittämättömän kova biisi! Oon kuunnellu koko viikon tota, aivan mahtava. Jos toi ei saa joulumieltä aikaan, nii ei sitten mikään. Hah.


Ostin tänään muutaman vinyylin + muutama CD tuli myös postissa. MGMT - Congratulations ja Band of Horses - Infinite Arms tarttui käsiin vinyyleistä ja CDON:sta tilasin Joensuu 1685:n, Duffyn, Jose Gonzalezin ja Mike Pattonin levyt ku siel oli joku tarjoushommeli täs vähän aikaa sitte.

Mikään himo vinyylikeräilijä en kyl todellakaan ole. Ei nuita 12" laattoja löydy ku 10 hyllystä, 7" löytyy saman verran. CD:itä on joku 200. Kuulin täs vähän aikaa sitten, että X-Ryhmän Toni omistaa pari tuhatta levyä - siihen on kyllä vielä matkaa...


Meinasin alkaa tässä mättämään loman kunniaksi jotain peliä boksilla ihan kohta! Pelaisko Gears of Waria, Call of Dutya vai kenties palaisko koukuttavan Zuman pariin. Tai periaattees vois alkaa kattomaan Dexteriäki. En oikein osaa päättää...

Nyt se on kuitenkin adios, joulut kaigile.

Ps. Jos jollaki oikeesti kiinnostaa nii mun levykokoelman pääsee tsekkaamaan täältä.

2 kommenttia: