torstai 27. tammikuuta 2011

Hello Again!


Cut Copy ja Zonoscope - Hot or not?
Kello: 19.20
Olotila: Ihmeellinen  
Nyt soi: Cut Copy - Sun God


Kolme viikkoa eristyksissä tietokoneesta, televisiosta, musiikista ja kaikesta muusta mun rutiinijutuista on tehnyt tenänsä - kun saavuin äsken kotiin, olo oli ihan hemmetin outo. Näppäimistöllä kirjottaminen tuntuu aivan älyttömältä, istahtaminen pehmeälle sohvalle sitäkin älyttömämmältä. Tuntuu myös tosi ristiriitaselta pistää siviilivaatteita päälle. Oon ollu kolmatta viikkoa kiinni Sodankylän jääkäriprikaatissa, kökkinyt kolme vitun pitkää viikkoa ensimmäisen jääkärikomppanian kahdeksannen tuvan syövereissä kahdeksan muun sekopään kanssa. 

Se tiivistettynä mun viimeisestä kolmesta viikosta. Heti ku pääsin kotiin, oli pakko pistää soimaan pari uutuuslevyä välittömästi. White Liesin Ritualin kerkesin pitkän pitkän odotuksen jälkeen kuunnella jo kertaalleen lävitse, nyt soitossa on Cut Copyn Zonoscope. Ajattelin tässä nyt vielä Bright Eyesin, Glasvegasin, R.E.M:n ja Cold War Kidsin uutta musiikkia kuunnella illan päälle. Tää ilta on siis pyhitetty kokonaan uunituoreelle kamalle. Jotenki tosi epätodellinen tilanne, kolmeen viikkoon en oo kuunnellu juuri mitään koska iPod Nanon laturi jäi kotia ja toi spotify toimi niin paskasti tuolla mun kännykällä. Ja nyt yhtäkkiä onkin läjäpäin musiikkia odottamassa kuuntelua! On se jännää.

Dave tulee heiluttelemaan hevilettiään Suomeen ensi kesänä!
Ei vitja meikäläinen oli mellevä hymy huulilla tässä muutama päivä sitten, kun luin netistä uutisen, että THE STROKESIN UUS LEVY JULKAISTAAN MAALISKUUSSA. Nyt se siis vihdoin tulee! First Impressions of Earthin seuraaja on tosi asia. Kuitenkin hieman ristiriitaset odotukset, koska nyt levystä vastaa lähes kokonaan Albert Hammond Jr. ja Julian Casablancas katsoo vain vierestä. Ei siinä mitään, Albert Hammond Jr.:n taidot tiedetään, jätkä julkas hemmetin kovan sooloalbumin tässä vähän aikaa sitten. Käytännössä se jo vakuuttaa, että uus levy ei tuu olemaan mikään laaduton paskakokkare. Tosi asia on myös se, että Foo Fighters tulee Suomeen ensi kesänä, seuranaan lämppärinä Biffy Clyro. Sinne on päästävä, mietin että käyttäis kuntoloman armeijasta sillo viikonlopulle ja lähtis kattelemaan kyseessä olevia orkestereita kesäkuussa.

Haluan jakaa myös Cut Copyn uuden levyn sinkku numero kakkosen kaikkien kesken tässä näin. Tämä on ihan sairaan hyvä kappale:





Meidän koira on aivan innoissaan mun kotiin tulosta. Aluksi se mulkoili, että kuka outo mies tuolta tuli ovesta sisälle. Nyt se on pyöriny kaks tuntia tässä mun ympärillä ihan hilpeissään. Hihhei, mut ensi kertaan adios!


2 kommenttia:

  1. Voihan FF.. joudutko sit oleen vuoden vai muutenki vaan tuollon kesäkuussa viel?

    VastaaPoista
  2. heinäkuun alus loppuu intti, toivottavasti en vuotta joudu kökkimään siellä.

    VastaaPoista