sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hello Goodbye!

Kello: 22.31
Olotila: vähän jänskää 
Nyt soi: Beach House - Zebra


Huomenna se on sitten lähtö. 11.50 lähtö tuosta huoltsikan edestä ja nokka kohti Sodankylää. Jos joku nyt ei oo vielä tietonen, niin armeijaan pitää lähtiä. Koko päivän ollu vähä semmonen jänskä olo, mut ei mikää paniikki oo kuitenkaa iskeny. Sain vihdoin toho kännykkään toimimaan mesen ja Spotifyn ja kaikkea. iPodiin just lisäilen biisejä ja laukku on pakattuna. Kaikki on siis valmista. Oli muuten aika hemmetin kova työ saada kaulasta tuo yks koru irti, en oo irrottanu sitä aikoihin. Pitkän näpertelyn jälkee se vihdoin irtosi, WIN!


17. tammikuuta julkastaan White Liesin Ritual. Eikä sitä näköjään saa vielä mistään haltuun, joten ei auta kuin kuunnella sitä lävitse sitten vasta ensimmäisillä lomilla ja jauhaa tota Bigger Than Us -sinkkua aina ku kerkeää. Onhan nuita muitaki levyjulkaisuja, jotka on ihan ovella, niihinkin sitten pääsee tutustumaan vasta myöhemmin. Esimerkiksi Bright Eyesin ja The Streetsin uusiin kiekkoihin ei oo enää edes kauaa aikaa! Ja Cut Copyn pojatki julkasee Zonoscopen iha piakkoin.

Näihin pääsee käsiksi vasta muutaman viikon päästä :/
Ei kai tässä muuta, kiitos kaikki jotka on jaksanu lukea näitä mun tyhjänpäiväsiä jaaritteluja täällä. Nyt tulee kuitenkin varmaan pieni paussi, katsotaan miten jaksan lomilla kirjotella ja niin edespäin. Ja eihä sitä tiedä jos siellä kasarmilla heittelen jotain päivitystäkin tuolla mun E90:llä. ;)

Kiitos ja kuittaus, tämä biisi sopii täydellisesti tähän iltaan:

1 kommentti: