perjantai 18. helmikuuta 2011

Juho & Hajoamisen Keskipiste


Kello: 20.00
Olotila: paska
Nyt soi: Bright Eyes - Triple Spiral

Aloitan mun järjestyksessään kahdennenkymmenennenkuudennen blogimerkinnän kertomalla, että armeija on perseestä. Tällä viikolla ainaki on tullu todistettua se, että tyypit täällä ei todellakaan aina ajattele asioissa sitä valosinta puolta.

Vittu. Jouduin lähtemään tiistaina poskiontelotulehduksessa leirille, 35 asteen pakkaseen pystytteleen telttoja ja juokseen lumihankeen ku viimestä päivää. Järkihän siitä nyt oli kaukana, mutta oli pakko lähteä ku meikällä loppu noi vapautuspäivät ja lääkäri ei suostunu myöntämään enempää. Edellisenä iltana oli vielä kuumetta ollu jotain vähä päälle 37. Noh, kävipä sitten niin, että tulin uusiksi kipeeksi ja kuume nousi illan päälle leirillä tosi korkeaksi, tuli iha hemmetin paska olo ja olin ihan vitun tukossa. Siitä sitten vaan tuli käsky takaisin kasarmille lepäilemään pariksi päiväksi. Oli mahtava reissu.

Mutta joo. En oo vieläkää parantunu - kävin tänään varuskuntasairaalassa ja sairaanhoitaja sano, että poskiontelotulehdus on uusiutunu ja kuumetta 37.7. Kiva homma, jään taas tän viikonlopun aikana iha vitusti jälkeen kaikesta ja jää rästiin kaikkia vitun juttuja. Voi olla, että en pääse edes ens viikonloppuna lomille ku mulla on niin paljon kaikkia juttuja rästissä. Ja se leiri on pakko jossain vaiheessa käydä kuitenki, siitä ei voi luistaa. Ja mulla olis lähtö maanantaina Rovaniemelleki, luultavasti en voi sinne lähteä jos tää sairaana oleminen jatkuu.

Näin. Lisäks ketuttaa suuresti, että tää Soneran netti temppuilee iha helvetisti täällä Sodankylässä. Välillä se toimii, välillä ei. Välillä yhteydet on täysillä, välillä iha nollassa. Oon ladannu Radioheadin uutta levyä kaks tuntia ja siitä on latautunu 11.9 prosenttia. Ei tainnu päästä kuuntelemaan koko levyä edes tän illan aikana.

Plus sain tietää eilen, että en tule selviämään puolella vuodella täältä. Eli lähtö tulee joko lääkintämieheksi tai lääkintä-AUK:iin. Näillä näkymin palvelusaika on siis 9kk tai 12kk

Ei kai tässä muuta. Tää oli tällanen perus "Elämä on perseestä"-blogipäivitys. Katotaa jos muutaman päivän päästä pukkais vähän positiivisempaa päivitystä. Palaillaan.

2 kommenttia: