sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Paluu kassulle

Kello: 17.10
Olotila: Flunssanen edelleen, tuskastuttaa ku lomapäivät loppuu taas kesken
Nyt soi: Cut Copy - Hanging Onto Every Heartbeat



Se on sunnuntai. Tarkoittaa sitä, että on palattava taas muotoon illan päälle ja raivata tiensä ekan jääkärikomppanian kasituvan syövereihin. Illan päälle ois vielä pakattava reppu huomenna alkavalle, kolme päivää kestävälle ampumaleirille, josta tiedän jo nyt tulevan varmasti aika paska reissu. Sääennusteet sanoo, että se on luvannu alkuviikoksi lähes 40 astetta pakkasta!? Eli aika kivat oltavat tulee varmasti olemaan. Ensi viikko alkaa siis aika hyytävissä fiiliksissä. Kuvitelkaa, ku kaikki vaatteet on parin päivän päästä ihan märkänä, argh. Tän lisäksi lomille pääsee seuraavan kerran vasta parin viikon päästä. Paska putki kyllä tuloillaan.


En oo viikonlopun aikana saanu juuri mitään aikaan. Salilla piti käydä, piti siivota ja piti katella jotain opiskelujuttujaki. Nämä tavoitteet muuttuivat kuitenkin sohvalla löhöämiseen ja dataamiseen. Periaatteessa oon kyl ollu kipeänä tässä pari päivää, joten en ois salille kyllä jaksanutkaan raahata itseäni. Pitäis kohta alottaa toi iPodinki täyttäminen uudella musiikilla. Hankalaks sen tekee se, että en löydä mun latausjohtoa mistään. Pitäis alkaa kohta etsimään. Oon tässä pitäny "yönyliharjoituksia" viikonloppuna reservissä ihan omasta takaa. Unirytmit ihan päin persettä. Huomen aamuna taas koittaa herätys viideltä! Saa nähdä kuinka silmät sikurallaan sitä on 12 tunnin päästä. 




Nyt syömään jauhelihakastia ja perunoita. Ruoan jälkeen aloitan valmistautumisen Sodankylään siirtymiseen. The Strokesin Angles oli saanu jo albumikuvituksen, mun mielestä aika ruma. Sanokaa muutki toki mielipide tästä. Mielipiteen voitte toki sanoo myös tästä blogin uudesta ulkoasusta, jota vähä fiksailin eilen.

Lisään vielä tähän loppuun, että mun Cut Copy-kuume ei ota kyllä loppuakseen, tällä hetkellä houkuttelee iha älyttömästi toi Helsingin Kulttuuritalon keikka. Mutta palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti