perjantai 11. helmikuuta 2011

Vkl taas, aika namia

Blake, James Blake
Kello: 22:47
Olotila: Flunssanen  
Nyt soi: Iron & Wine - Glad Man Singing



Moido. Kotona ollaan taas. Suurta päänvaivaa tällä hetkellä aiheuttaa tää hemmetinmoinen flunssa, joka ei ota loppuakseen millään. Oli ajatuksena lähteä tänään baareilemaanki, mut en sitte jaksanu, koska on nii vetämätön olo. Parempi siis olla himassa ja tehdä jotain tosi järkevää. Tai sit jotain tosi turhaa, kuten Zombies vs Plantsin pelaamista.

Tää viikko on menny tosi nopeasti. On käyty marssimassa valamarssit ja vannottu vala, käyty rämpimässä metsässä ja hajoiltu ampumaradalla. Mutta niin se vain menee - kun on koko ajan jotain tekemistä niin ei se aikakaan käy kovin pitkäksi.




Ajattelin näpsäistä tähän väliin kuvan mun viikon levyostoksista. Tilasin kaikki Amazonista, as always. Toi Iron & Winen uus levy on kyl hemmetin hyvä, siis ihan yllättävän kovaa settiä. Pitää kuunnella lisää. Bad Religionin Against the Grain, Cut Copyn Zonoscope Special Edition ja M83:n Saturdays=Youth tuli myös hankittua levykokoelmaan. Kaikki helmiä tottahan toki.

Viikonloppu menee varmaan aikalailla The Strokesin, Iron & Winen, Cut Copyn ja Glasvegasin vietävänä. Ja ainiin! Löysin tässä toissa viikolla yhden tosi kovan artistin. Heppu nimeltään James Blake, joka on tehny aika mielenkiintosen levypläjäyksen. Aluks toi sen levy kuullosti iha joltain 808s & Heartbreak-autotunesetitykseltä, mutta muutamien lisäkuuntelukertojen jälkeen todistin pelkoni varsin aiheettomaksi.

Jännää miten James Blake saa näin minimalistisella soundimaailmalla näin paljon aikaan. Kappaleet on tosi mielenkiintosia, koska niiden rytmit on jotenki niiiin ei-tyypillisiä. Hektisestä musasta diggaavat ei tuu varmaan koskaan tykkäämään kyseessä olevasta muusikosta, mutta muiden kyl kannattaa antaa ehdottomasti mahdollisuus. Toivotan nyt hyvät illanjatkot kaikille ja linkkaan James Blaken kovimman biisin tähän loppuun:




 

3 kommenttia: