lauantai 19. maaliskuuta 2011

Päivittelyjä muikean inttiviikon jälkeen!





Dr Pepper, lauantai-illan kaveri

Kello: 21.05
Olotila: Muikeaakin muikeampi
Nyt soi: The National - Runaway



Lomilla ollaan taas. Eilen tuli vähän alkoholia otettua sen kunniaksi, mut tänään ei oikein jaksa. Limpparilinjalla mennään. Viime viikko oli ehkä parasta inttielämää tähän asti, oli koulutusta ensiapujutuista ihan kaupunki- ja lähiötaisteluihin. Tällasia viikkoja ehdottomasti lisää! Kurjempi juttu on vain se, että viime viikon sairastelun vuoksi mut tiputettii pois lääkintämieskurssilta. Periaattees kyl ihan kiva, koska mun palvelusaika muuttuki nyt yhdeksästä kuukaudesta kuuteen. Olen nyt siis kiväärimies (tunnetusti koko komppanian alinta paskaa). But I need to deal with it.

Näppylät on nyt niin, että ihan hemmetin kovia levyjä on tullu ulos jo tässä vaiheessa kevättä ja vielä kovempia on tulossa. Teenpä pienen katsauksen kevään levyjulkkarilistaan:


  • The Strokes - Angles  21.3
  • Sum 41 - Screaming Bloody Murder 28.3
  • Glasvegas - Euphoric // Heartbreak \\ 4.4
  • Foo Fighters - Wasting Light 11.4
  • TV On The Radio - Nine Types of Light 12.4
  • The Wombats - This Modern Glitch 25.4
  • Fleet Foxes - Helplessness Blues 3.5
  • Moby - Destroyed 16.5
  • Death Cab For Cutie - Codes and Keys 31.5
  • Arctic Monkeys - Suck it and See 6.6


Siinähä niitä on. The Strokesin Anglesia oon ehtiny jo jonkin verran kuuntelemaan, ei oo vielä ainakaan iskenyt tajuntaan yhtä suurella voimalla kuin nuo aikaisemmat teokset. Siitäkin voisin muutaman sanasen kirjoittaa kohta puolin. Glasvegasin kakkoslättyä odotan todella paljon, kahden ekan sinkun perusteella tulossa on melekoinen levy. 

Tällä viikolla pääsin myös tsekkaamaan miltä kuullostaa Vaccinesin debyyttialbumi "What Did You Expect from the Vaccines?". Hyvältähän se kuullostaa, iski hirvee halu lähteä toukokuussa tsekkailemaan Tavastialle niitä, kun ne siellä sattuvat silloin esiintymään. Pitää funtsia, jos hommais intistä lomia sille viikonlopulle.

The Nationalinkin ensimmäinen ihka oma Suomen keikka tuli ja meni. Ja minä en ollut mukana. Vitutuksen lievittämiseksi bändi kuitenki julkaisi muutama päivä sitten ihan uuden sinkun. Se kuullostaa tältä:



Kuullostaa niin hyvältä. Toivon, että Ruisrockissa sitten vihdoin The Nationalin tulen näkemään livenä!

Ei kai tässä muuta, ensi kertaan asti se on moro!





2 kommenttia:

  1. et menettänyt mitään .. eihän tuo nationalin keikka ollut muuta kuin parasta ikinä! :)

    VastaaPoista
  2. noniin! pyöritähä lisää veistä haavassa! :D

    VastaaPoista