sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tylsyys iskee

Metronomy on rok just nyt.

Kello: 00.10
Olotila: Boringgggg
Nyt soi: The Smiths - Girlfriend In A Coma



On pääsiäisloma. Lomaa torstaista maanantaihin asti. Tän pitäis periaatteessa olla ihan mieletön juttu mulle kahen tuskasen armeijaviikon jälkeen, mutta jostain syystä ei. On ihan vitun tylsää, oon edellee kipeänä. Antibioottikuuri rajoittaa kaikenlaisen alkoholin nauttimisen ja muutenki on jostai syystä tosi jaksamaton olo. Katoin juuri leffan nimeltään Vettä elefanteille. Se ei ollut kovin hyvä eikä kovin huonokaan. Tajusin tänään, että kohtahan alkaa jääkiekon MM-kisatki! Ne alkaa just silloin, ku mul on viiden päivän rasittava leiri jossai Rovajärvellä, pitää varmaa ottaa radio mukaan sinne ja kuunnella teltassa ku Suomi häviää taas jollekki Tanskalle 5-0 tai jotain vastaavaa.



Mua stressaa ensi kesän pääsykokeet. Pitäisi käydä ainakin kolmissa eri pääsykokeissa. Armeijassa en oo tähä asti oikein saanu vielä luetuksi mitään ja sehän se tässä stressaaki. Toinen ongelma taas on se, että suostuukoha noi armeijan tyypit mulle myöntään loppusodan aikoihin minkäänlaisia lomapäiviä pääsykokeisiin. Jos niihin ei oo ees mitään mahiksia sillo päästä, niin eipä oikein motivoi alkaa lukemaan mitään kirjoja. Ja entä sit jos en pääsekään mihinkää kouluun! En vaan tiedä mitä oikein teen, jos niskaan pamahtaa jo toinen välivuosi.

Se siitä vuodattamisesta taas.Törmäsin vähän aikaa sitten bändiin nimeltään Metronomy. Briteissä on kuohutettu tätä bändiä siitä asti, kun ne julkaisi ton kakkoslevyn The English Riviera. Se on minunkin mielestä erittäin hyvä levy. Varsinkin pieneksi hitiksi muodostunu The Look on kyl todella kovaa kamaa. Aluksi se ei herättäny mussa juuri minkäänlaisia fiiliksiä, mut nyt en saa sitä pois soimasta päästäni. Kuunnelkaa ihmeessä:



Kristian Matsson, paremmin varmaan The Tallest Man on Earthina tunnettu mies tekas juuri aika hienon levyn, itse oon kuluttanu sitä viimesten parin viikon aikana tosi paljon. The Tallest Man on Earth muistuttaa hyvin paljon Bob Dylania, käheää ääntä ja mieleenpainuvia sanoituksia myöten. Jäbä vetas ihan hetki sitten aika hienon ja karismaattisen shown Jools Hollandin ohjelmassa. Showsta mieleenpainuvimpana jäi ehdottomasti tämä veto:



Pitää kirjotella tässä kohta lisää. Ku aukasin blogin niin oli tooooosi paljon asiaa mutta nyt niistä suurin osa unohtu! Olin torstaina happy kun huomasin, että Glasvegasin ja Foo Fightersin uudet lätyt oli ilmestyny postilaatikkoon! Mutta joo, stay tuned. Se on adios!

5 kommenttia:

  1. Tää tuli kyl just sopivaan saumaan - ehkä tulos kans kipeeks ja täytyy ottaa iisisti, tää oliki iisiä lueskella kivasti niin. :) Mihis aloille ootkaan hakenu/hakemassa?

    VastaaPoista
  2. Oon hakenu Lahteen, Rovaniemelle ja Kajaaniin. Saa nähdä mistä sitä itsensä sitten ens syksynä löytää!

    VastaaPoista
  3. Nice! Itekin hain Lahteen kun siel toinen mahollinen ammattikoulun yo-pohjan kultasepänala, mut melko varmasti Sastamalaan päädyn pariks vuodeks :D Mitä olit siis menos opiskeleen? Eijuma, piti googlettaa että onks tolla Metronomylla oikeesti naisrumpali ja kävipä ilmi et ne onki Totnesista, ihan helmi paikka<3 Kuvaki sielt tos vieres seinällä. Kävästiin kielikurssilla sielläki.

    VastaaPoista
  4. Joo, onhan niil nainen rummuissa :D Ja kuulin kans tosta et ne on Totnesista :) Sinne vierumäen urheilukouluun oon yrittäny hakea ja sit Rovaniemen AMK ja Kajaanin AMK ja Lapin yliopisto.

    VastaaPoista
  5. NONII milakin pisti totnesin merkille (Y)

    VastaaPoista