maanantai 9. toukokuuta 2011

Monday Glory

TJ 0 saa vielä odottaa...
Kello: 11.14
Olotila: Kivan pirteä (kiitos kahvin!)
Nyt soi: Foals - Alabaster



Tänään taitaa olla tietääkseni TJ 60. Se on aika vähän mutta siltiki vielä ihan liikaa - näinä lomaviikonloppuina sitä aina toivoo ettei tarvis lähteä tuonne bussilla takasi enää kertaakaan. Oon pitäny kunnon lepoviikonlopun, tavoite oli käydä salilla ja vähän viihteelläki mutta en sitte yksinkertasesti vaan saanut aikaseksi. Eniten oon varmaan kuluttanut tätä oma huoneen ja keittiön väliä tänä viikonloppuna!

Tästä onki vähän aikaa ku oon viimeks tänne kirjotellu. Aloitin vasta aika mielenkiintosen projektin: oon huomannu, että joka aamu kun herään mulla soi jokin kappale päässä. Se on tosi mielenkiintosta, kun se ei oo edes sidoksissa mitenkään mun edellisen päivän kuuntelukokemuksiin vaan se on vain joku biisi tuolta jostain menneisyydestä. Aloin pitää kirjaa näistä kappaleista joka päivä.

Ihastuin vähän aikaa sitten bändiin nimeltään Yuck. Ne tekee musiikkia, jonka voisi ensikuulemmalta luulla olevan peräisin 90-luvulta. Säröiset kitarat ja Pixiesmäiset bassolinjat eivät voi tuoda mieleen muuta kuin ysärin. Mutta kappas vaan, Yuckin kerrassaan loistava debyyttialbumi on ihan tämän vuoden julkaisuja. Siinä on luultavasti levy jota tuun kuluttamaan kovasti vielä pitkään soittimessa. Alla oleva kappale soi vähän aikaa sitten YleX:n uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkosen viikon tehona. Sai kaiken kaikkiaan tosi positiivisia kommentteja. Tsekatkaa:



Tästä on pari viikkoa aikaa ku oon viimeksi ollu kotona. Postilaatikkoon oli tullu aika helvetisti levyjä sinä aikana. Tässä vähän satoa:


10 euron setelillä ei ole osuutta asiaan
Eli tuosta löytyy ylhäältä vasemmalta alkaen U2 - Achtung Baby, Nine Inch Nails - Downward Spiral, Ra Ra Riot - The Rhumb Line, Sonic Youth - Daydream Nation, Foo Fighters - Wasting Light, The Blackout - Hope, Two Door Cinema Club - Tourist History, Conor Oberst - Conor Oberst, Stereophonics  - Performance and Cocktails ja Manic Street Preachers - Journal for Plague Lovers. Lisäksi hommasin Wombatsien uusimman levyn, mutta se oli jäänyt autoon sitä eilen kuunneltuani siellä.




Lisäksi tuli hankittua aikamoisesta hetken mielijohteesta tänä vuonna julkaistu Rise Against - Endgame -albumi vinyyliversiona. Kyseessä on Record Store Day-kamppanjasta peräisin oleva 180 gramman kiiltävä vinyyli, joita ei ole maailmassa kuin tuhat. Jos joku ei tiedä mikä on Record Store Day, niin ei muuta kuin ottamaan selvää. Pitää pitää tuota vinyyliä kuin kukkaa kämmenellä, sen arvo voi vähän ajan päästä nousta aika paljon!






Eipäs tässä sen kummempia tällä kertaa. Katotaan milloin ens kerralla saan kirjotettua tänne taas jotain. My Morning Jacketin, Arctic Monkeysin ja Death Cabin uudet levyt saapuvat ihan justiisa ja meikä yrittää niistä lähiaikoina jonkinlaisia sanoja kirjoittaa. Se on adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti